HRF Botniaring 2010 tulos + videot


Kauden 2010 toinen kilpailuviikonloppu on takana. Kuljettajan toimi viime kilpailusta poiketen Mikko.
Sää Jurvassa oli katsojien kannalta mahtava. Aurinkoa saatiin oikein kunnolla, mikä on Jurvassa ollut viime aikoina harvinaista herkkua. Kuljettajille ja autoille ilma olisi saanut olla hieman hapekkaampaa. Koko viikonlopun aikana ei päästy lähellekkään viime vuoden kierrosaikoja. MRL minikin jäi n.1,5sek viime vuoden parhaimmasta.

Lauantain aika-ajossa paalupaikalle ajoi Sami Hyrske, kakkoseksi Teemu Hartus ja kolmanneksi Mikko ajalla 1:30.464. Viime vuoden aika-ajossa aika oli 1:29.049.

Ensimmäisessä lähdössä Hotakainen pääsi kuittaamaan heti lähdössä ohi ja koko lähtö sujui statistin roolissa neljäntenä kärkikolmikon tuntumassa. No tuli siinä kuvailtua kymmenen kierroksen ajan poikien ajoa. Toiseksi viimeisellä kierroksella oltiin vielä hyvällä iskuetäisyydellä, mutta lämmöt pomppasi 100C tienoille, niin oli pakko himmata viimeisellä kierroksella. Maaliin siis sijalla 4. Ihan hyvä kauden avaus.

Toisessä lähdössä lähtöruutu oli 7. Jälleen kerran Hotakainen ampui viivalta ohi ja suuntasikin heti kärkeen asti ensimmäisellä kierroksella. MRL Mini pääsi kohtuullisen ensimmäisen ja toisen kierroksen ansiosta kakkoseksi, mutta kolmannella kierroksella takaa tuli Hartus ja kuittasi ohi. Kerran vielä päästiin kuittaamaan Hartukselta kakkospaikka hetkeksi haltuun, mutta jo seuraavassa mutkassa Teemu otti omansa takaisin. Ohittelujen seurauksena myös Hyrske pääsi kantaan kiinni ja loppukierrokset ajettiinkin peräkkäin. Sijoitus maalissa 3. Nyt lämmöt pysyivät hyvin kurissa ja konetta voitiin prissata maaliviivalle asti.

http://mpl.kuvat.fi/videot/Mini_1000_videot/2010/2010_Botniaring_lahto1.flv

Botniaring 2010, lähtö 1 Kuljettajana Mikko. Lähtöruutu 3. Maalissa sijoitus 4.

http://mpl.kuvat.fi/videot/Mini_1000_videot/2010/2010_Botniaring_lahto2.flv

Botniaring 2010, lähtö 2 Kuljettajana Mikko. Lähtöruutu 7. Maalissa sijoitus 3.

Leave a Reply