Akun siirto takakonttiin


Siirsin tosiaan akun JT:n raakile DP:n tieltä takapaksiin, ja tässä siitä pikkuprojektista muutama kuva. Ihan simppeli oli työstää reikä tuolle laatikolle ja vielä tuo kiinnikerauta koristeeksi. Syytä vielä varmistaa tuon oikeanpuoleisen raudan kiinnitys. Kuvissa näkyy myös plus ja miinus johtimet sekä sulakerasia.
Niin ja vanerikansi menee luonnollisesti kiinni normaalisti, ja kuorrutuksena vielä konehuone nykytilassaan. Imuilmanlämpötila-anturi pitäisi vielä pikaisesti saada kumiputkeen, aika rankkojen heatsoak ongelmien vuoksi. Mutta cuulerin vaihto on seuraavana listalla heti sen rupuisen downpipen fiksaamisen jälkeen….. :twisted:

Akku päältä
Akkukotelo tyhjänä
Akkukotelo ulkoa takaapäin
Akkukotelo alta takaapäin
Akkukotelo alta sivultapäin
Sulakerasia
Ja vielä jäi tilaa varoituskolmiolle sekä muille tillbehööreille
Lämpötila anturi
This is where all the magic (should)happen…

Ps. Nyt on helppo laittaa invertterikin takakonttiin ja saas katsoa jos ratapäivillä olisi vaikka viileää kasvisuutejuomaa omasta takaa….. :lol:

2 thoughts on “Akun siirto takakonttiin

 1. Jahas, löysinpäs teirän sivuulle vihroon ja viimeen 😀 Osootes on kyllä lukenu niin ransiitis ku mersunki kyljes muttei oo vaan muistanu käväästä. Hienon näkööstä kyllä!

  Sitte itte suabbihin, joko oot saanu sen kuulerin keulalle?

  Tarttis itekki hommata tuo megaruutan ohjauspoksi jostakin… kaverin 240 volvoa ollahan turbottamas.. 2.3 vapari kaasari alunperi 😀 Miksei se ny maltillisilla paineilla pysyysi jonku aikaa kasas… tavoote on siinä, jotta saa kerran nykäästyä vartin kyrkkärin suoralla, hajotkoot sitte koko fyrryytes vaikka sinne. Eli pääasiallinen idea olis vaan opiskella tuota ruisku/moottorinohjaus muailmaa.

  -Jussi Ojala

 2. Moro!

  Joo tosiaan tällääset sivut on velimiehen kans pyöräyetty. Tai no Mikkohan näitä pääosin pyörittää kun sen homman hanskaa. Kävääsin teidänki sivuulla ja hyvältä näyttää! Toivottavasti löytyy porukkaa remmiin, tosi hyvä idea!

  Kyllä sain cuulerin kiinni ja uudet ahtoputket siinä samalla. Aika kivasti viive pieneni ja lämmöt pysyy logien mukaan hyvin kurissa. Kertaakaan en saanut imulämpöjä samoihin kuin vanhalla jäähyllä vaikka oli vähä yritystäkin. Persdynon mukaan tehoa on enemmän tai ainakin laajemmalti kun happea piisaa. Autossa vain alkaa tulla rajat vastaan kun tuo turbon vakiokytkin ei enää pysy mukana. No saas kattoo. Hjuumorilla on kaverien kanssa heitetty, että jos tekis jonku parivuotis suunnitelman ja kävis hakemas kiikalan tai lappeenrannan lentokenttä skaboista 8-venttiili tai vinokone luokasta nopeimman auton pytyn….Muhaha No kumpaankaan luokkaan meneviä ei kahtena viimevuonna ole ollut….;o)

  Ilman muuta megaboksia vain kiinni! Saahan sen sitten siirrettyä tosiaan seuraavaan ja ihmeen hyvin ne tuntuu kestävän, kun vain soppaa piisaa, syttyä pois ja sitä rataa.
  Mulla on tässä Seinäjoella tuttu kaveri joka ainakin teki noita bokseja ihan sopu hintaan. Omassa autossa tällä jannulla myös mega kiinni, joten jelppiä saa myös kolvailujen jälkeen. Aika tärkeää ainakin silloin jos jotain hajoaa ja ei itellä oo oskilloskooppia saati sitte tolkkua sen käyttöön niin on hyvä kun voi kysyä, että mikä on kun suuttimet on auki kokoajan ja vastaus tulee heti, että suutinohjaus fetti on palanu…:o) Nimim. kokemusta on…hehe Voi olla että tämä ukko on sullekin jo tuttu, kun ainakin yhdellä jenkkiautotallilla joku bemarilla driftaaja puhui megasta ja tästä kaverista. Ja mäkin voin toki heitellä tipsejä parhaani mukaan. Soitellaan vaikka joku päivä!

Leave a Reply