Syksyn satoa


Joo jep. Sytkäohjauksen kanssa on viimeksi tullut painittua ja sytkä olikin jo jonkin aikaa megan ohjaama. palasin kuitenkin orkkis jakajasytkään käynnistys vaikeuksien ja “hillittömästi” huojuvan ennakon vuoksi. On jakopäässä ja nokkakepin ja jakajan hahloliitoksessa sen verran välystä, että ennakko huojuu. Suorasyttyä siis joskus laitetaan, mutta ei nyt jaksa taivas alla aloittaa sitä projektia.

Aiemmin laittamani 3″ DP ja T03 Garretti ei suostunut pitämään välissään massatiivistettä joten leikoin kuparilevystä pari homemade tiivistettä ja löyjättynä pitävät varsin hyvin.
Kuparilevyt Downpipen tiivisteenä ja pakokaasunlämpötilaanturi
Vemssin laajakaista lambda/pakolämpömittari

9000 Aeron coolerikin on istutettu keulalle auton oman syylärin eteen. Aika ahdas väli oli, mutta vielä ji hiukan puskuriakin jäljelle.Tässä pari kuvaa konehuoneesta vaikka eipä tuo paljon kerro tuosta cuulerista.
Jokatapauksessa ostokamaa oli n. 50cm pätkä 51mm letkua ja 30cm 50mm alumiiniputkea. Sekä tietysti tonnarin uudemmanmallinen cuuleri ja ne jyrkät kumimutkat mitkä jo niin monen satkun puskurin alta pilkistävätkin.

Konehuone kuskinpuolelta
Konehuone apukuskin puolelta
Putkisto kuskinpuolelta
Putkisto apukuskinpuolelta

Coolerintestauslenkillä alkoi taas kenkkuilla tuo bensapumpun rele. Vaihdoin sitten ihan yleismallin releen jota ohjaa mega. Eli ei jää pumppu huutamaan jos auto sammuu ja virrat on päällä. Orkkis releellä hintaa pitkästi toistasataa euroa…..Voi v**u….:o) Tässä kuva releestä.

Leave a Reply