Raportti, 10. ja 11. sija Legends Festivalista


Mikko istui tällä kertaa puikoissa kun ajettiin yhden päivän kilpailu Jurvan Botniaringillä. Kyseessä oli siis otsikon mukaisesti Legends Cars Finland Ry:n järjestämä kilpailu jossa olivat mukana vain Legendsit ja Mini. Autoja silti kilpailussa mukana mukavat 50.

Homman nimi oli siis se, että lauantai-päivän aikana ajettiin warmup, aika-ajo sekä kaksi kilpailulähtöä. Ajoin aika-ajossa sijalle 11. Sijoitus ihan ok, ei mennyt ihan samalla lailla puikkoihin kuin ensimmäisessä kisassa Kemoralla. Jurva ehkä hieman enemmän ajettava rata ja ei vielä aivan ranteet riittänyt kympin joukkoon.

Ensimmäisessä lähdössä sijoituin aika-ajo sijan mukaisesti sijalle 11. Kova kisa 10. sijasta käytiin Jukka Ojan kanssa, mutta “hieman” kokeneempi Oja pääsi vielä viimeisellä kierroksella rokottamaan.

Toiseen lähtöön lähdin jälleen kerran paikalta 11. Lähtö onnistui tälle kautta ensimmäistä kertaa kohtuullisesti ja pääsin heti alusta asti hommaan mukaan. Pientä varovaisuutta kuitenkin jälleen kerran ensimmäisillä kierroksilla ja muutama takana oleva pääsi kuittaamaan. Tilanteiden tasaantuessa pääsin pitkällä suoralla muutaman ohi ja taas oltiin Ojan Jukan perässä. Jälleen sama kuviot kun ensimmäisessä lähdössä. Pitkällä suoralla Ojasta ohi,  sitten puoli autoa hiekalle ja Oja kuittasi takaisin. Loppu aika olikin täysi työ pitää ensimmäisen lähdön kutosta Jussi Kankaanmäkeä takana ja näin pääsin kuin pääsinkin kympin joukkoon. Sijoitus siis tasan 10.

Yksi startti on vielä tälle kesää jäljellä. Se ajetaa Alastarolla 20.9.2008 eli varsin pian.

Leave a Reply